انا عمرى عاما اعانى سنتين بالم شديد فى منطقة فم المعدة كان حد ماسكها و

icon 18 ديسمبر 2014
انا شاب عمرى 25 عاما اعانى منذ سنتين بالم شديد فى منطقة فم المعدة كان حد ماسكها وبيخنقها والالم بيسمع فى الضهر فى المنطقة المقابلة لفم المعدة، الالم بينشط ليلا بقوة، اخدت علاج استوهالت ومفيش تحسن لحد الان، الالم بيصحينى من النوم،انتفاخ مستمر واستتقال

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد الدوسري
طوارىء
يجب عليك مراجعة طبيب للباطنيه وطبيب للقلب لتشخيص الحاله للتأكد من رسم القلب و بعد ذلك مراجعة طبيب للباطنيه لفحص هذه الأعراض واتوقع المراره او الجهاز الهضمي