انا عملت اشعة صوتية علي البطن ومظهرش عندي حاجة حاجة علي الكبد ومفيش تليف لان والدي عندو فيرس سي وبعدن عملت اشعة الفايبروسكان اتفجئت بنسبة 34.4 F4 وبعدين كل التحاليل الخاصة بالكبد طبيعة جدا والدي عندو 53 سنة ونسبة PCR 43000

icon 27 أكتوبر 2014
انا عملت اشعة صوتية علي البطن ومظهرش عندي حاجة حاجة علي الكبد ومفيش تليف لان والدي عندو فيرس سي وبعدن عملت اشعة الفايبروسكان اتفجئت بنسبة 34.4 F4 وبعدين كل التحاليل الخاصة بالكبد طبيعة جدا والدي عندو 53 سنة ونسبة PCR 43000

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
هذا عادي جدا لا داعي للقلق.