انا عندى اسهال آلام بسيطه فى البطن وشهرين وال قال انه عندى قولون اعطان

icon 15 يوليو 2018
انا عندى اسهال آلام بسيطه فى البطن منذ سنه وشهرين والدكتور قال إنه عندى قولون اعطانى ليبراكس وmaalox لكن هذا البرشام بيزود الاسهال اعمل ايه وبرشام انتوسيد وفلاجيل جربته مش نا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
تجنب التفكير والقلق • الراحة والاستجمام • يجب تغير أنماطنا السريعة المتعجلة في تناول الطعام وفي عملية التبرز • لا بد ان ندقق في نوعية الأطعمة التي نأكلها وفي موعد تناولها لا تشرب المشروبات الغازية ابتعد عن مضغ العلك ابتعد عن البقوليات ان كانت منتجات الحليب تؤذيك فتجنبها أيضاً البصل والملفوف المخللات الاكل المملوء بالبهارات والفلفل الشوفان وبذر الكتان جيدا للغازات والنفخة شاي الأعشاب مثل النعناع والبابونج مفيدة