انا عندى ومريضة بحمى البحر المتوسط من عمر سنين منتظمة على الكولشسين وم

icon 17 سبتمبر 2016
انا فتاة عندى 20سنة ومريضة بحمى البحر المتوسط من عمر 3سنين منتظمة على الكولشسين ومن فترة وكانت النوبة فى بطتنى وبعدبن بقت فى ركبتى وودلوقت قدم رجلى كلة وارم وعندى القولون عصبى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د نزيه نخلة
الجهاز الهضمي والكبد
الاخت الكريمة الاعراض التي ذكرتها عدا القولون العصبي هي من الاعراض المعروفة عند مرض حمى البحر المتوسط... و لكن ما هو سؤالك؟