انا عندي الم شديد اعلي المعده وكشفت اكتر من مره والنتيجه واحده لا تتغي

icon 16 فبراير 2015
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ... انا عندي الم شديد اعلي المعده وكشفت اكتر من مره والنتيجه واحده لا تتغير ممكن الافاده انا بحس بخنقه شديده في الحلق وبحس ان فيه حاجه تخرج من المعده وتصعد لاعلي وعلملالي التهابات علي الصدر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء ماجد اليبرودي
الجهاز الهضمي والكبد
أعراض ارتداد مريئي. أنصح بعمل منظار المرئ و أخذ علاج esomeprazole.