انا عندي ١٦ وهعمل منظار علي المعده والكولون لاني كنت بعاني من نوبات ال

icon 28 أكتوبر 2015
انا عندي ١٦ سنه وهعمل منظار علي المعده والكولون لاني كنت بعاني من نوبات الام شديده في البطن والكولون مصاحبه لترجيع واسهال وغازات دي بتتكرر كل شهر مره او مرتين قالوا ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
تبدو المشكلة من التوتر والاعصاب اقرب ان تكون عضوية خصوصا ان كانت ملازمة للدورة الشهرية ومعها دوران وصداع