انا مصاب بكتريا فى البروستاتا اسمها ستافيلو كوكي وقريت عنها كتير وعرفت ان العلاج منها مش اكيد حد يديني معلومه عنها وكم تأخذ مدة العلاج

icon 3 مارس 2015
انا مصاب بكتريا فى البروستاتا اسمها ستافيلو كوكي وقريت عنها كتير وعرفت ان العلاج منها مش اكيد حد يديني معلومه عنها وكم تأخذ مدة العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الوكيل
الجهاز الهضمي والكبد
الإلتزام بفترة العلاج و المضاد الحيوى المتوافق مع نتيجة المزرعة مع متابعة طبيب المسالك البولية .. و لا داعى للقلق و نتمنى لك تمام الشفاء