انا نحيفه الوزن وزنى ٤٧ وطولي ١٥٨ عملت تحليل براز وجدت فيه some fats Alkaline pH Few vegetable cells Few starch Faecal odour Semi- formed consistency مفيش ديدان خالص

icon 29 أكتوبر 2015
انا نحيفه الوزن وزنى ٤٧ وطولي ١٥٨ عملت تحليل براز وجدت فيه some fats Alkaline pH Few vegetable cells Few starch Faecal odour Semi- formed consistency مفيش ديدان خالص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
لا تبدو غريبة