اهل ال عملت عملية البواسير من اسبوع وكنت باخد علاج سيبرو فار اخدت شريط

icon 24 مايو 2015
السلام عليكم اهل الخير عملت عملية البواسير من اسبوع وكنت باخد علاج سيبرو فار 500 اخدت شريطين منه وباخد فلاجيل والفنتيرن وبقعد فى مية دافية ببيتادين وبلاقى افرازات بيضاء بتنز

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب مراجعة الطبيب الذي اجرى لك العملية اذ من الضروري القاء نظرة من قبل الاختصاصي على مكان العملية وفحصها جيدا لمعرفة ماذا يجري وهل هناك اي من المضاعفات وذلك لحل المشكلة بشكل صحيح