ايه المطلوب عشان اعمل تحليل براز يعنى الشروط ايه ؟عشان عملت تحليل فى معمل طلع عندى giardia l ++ وتحليل تانى مطلعش عندى حاجه مع العلم انى باخد مضاد حيوى هاى بيوتك؟؟؟الافاده ارجوكم

icon 14 ديسمبر 2014
ايه المطلوب عشان اعمل تحليل براز يعنى الشروط ايه ؟عشان عملت تحليل فى معمل طلع عندى giardia l ++ وتحليل تانى مطلعش عندى حاجه مع العلم انى باخد مضاد حيوى هاى بيوتك؟؟؟الافاده ارجوكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سميح عامر
الجهاز الهضمي والكبد
يجب ان يكون البراز لا يزيد اخراجه عن نصف ساعه وكذلك طلب محدد للفحص يفضل عمل تحليل للجرثومه الحلزونيه واسمها بالانكليزى H PYLORI