بعاني من قرحة المعدة من اربع شهور

icon 24 فبراير 2020
بعاني من حرقه في المعده وياخد علاج ميوكوستا و بانتالوك و انتودين و بعاني من الحرقه في المعده من اربع شهور و لسه حرقه المعده في اكل معين بتظهر شديدة و مع بدايه حرقه المعده كان في جرثومه وخفيت

إجابات الأطباء على السؤال

حللي اختبار الجرثومة مرة اخري لانها تعود في كثير من الاحوال ..ولكني انصح بان الاختبار يكون علي عينة من المعدة عند عمل المنظار . قد تكون هناك احتمالية قرحة او ورم لذلك المنظار علي المعدة والمريء حتمي هنا.. وان كانت الاحتمالية قليلة ولكن لابد ان تأخدي فائدة من الشك .. وانشاء الله ميكنش في حاجه ..

د. عادل راجى
باطنية

حللي اختبار الجرثومة مرة اخري لانها تعود في كثير من الاحوال ..ولكني انصح بان الاختبار يكون علي عينة من المعدة عند عمل المنظار . قد تكون هناك احتمالية قرحة او ورم لذلك المنظار علي المعدة والمريء حتمي هنا.. وان كانت الاحتمالية قليلة ولكن لابد ان تأخدي فائدة من الشك .. وانشاء الله ميكنش في حاجه ..

تعليقات الزائرين

Zaynab Adel Zaynab Adel

عندى وجع أعلي المعدة وعند شرب الماء وجع واثناء الاكل او بدون أكل وعملت تحليل جرثومة ومفيش حاجة وباخد ميوكوستا وبيبرا وبردو فى الم

icon 14 أبريل 2023