بعد اذننكوا لو عندي بواسير داخليه من الدرجه الثالثه وعايز اقدم كلية عسكريه هتاثر عليا ولو عملتها هتطلعني وشكرا

icon 12 يونيو 2015
بعد اذننكوا لو عندي بواسير داخليه من الدرجه الثالثه وعايز اقدم كلية عسكريه هتاثر عليا ولو عملتها هتطلعني وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سامي ذكي
الجهاز الهضمي والكبد
لو تم عملها قبل التقدم للكلية بفترة كافية تكون التأمت جراح العملية ﻻ تؤثر ثم يوجد طرق عدة للتخلص من البواسير عندما تجلس مع طبيبك بشرحها لك و يختار ما يناسبك