بقالي اسبوع بااكل بحس اني عايز ارجع الاكل بينزل بحس أن معدتي مفيهاش مكان للاكل وجعاني وجع بس خفيف مع اني ببقي مش واكل قبلها والحمام متككر كتير فاليوم كل ساعه بطني توجعني وادخل

icon 21 أكتوبر 2017
بقالي اسبوع بااكل بحس اني عايز ارجع الاكل بينزل بحس أن معدتي مفيهاش مكان للاكل وجعاني وجع بس خفيف مع اني ببقي مش واكل قبلها والحمام متككر كتير فاليوم كل ساعه بطني توجعني وادخل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جابر بدران
الجهاز الهضمي والكبد
غالبا السبب تغير المناخ وتغير طبيعة الطعام. اكثر من السوائل وراجع اقرب طبيب
الدكتور جابر بدران
الجهاز الهضمي والكبد
انتان معوي عليك الاكثار من السوائل غير الحامضة مع الاطعمة الخفيفة لمدة يومين واذا لم تتحسن يجب مراجعة طبيب لدراسة الحالة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لما بااكل بحس اني عايز ارجع الاكل بينزل بحس أن معدتي مفيهاش مكان للاكل مع اني ببقي مش واكل قبلها والحمام متككر كتير فاليوم كل ساعه ادخل الحمام.

icon 29 نوفمبر 2021
a a

من اول رمضان وكانت بطني وجعني وبعد كده اخدت فوار وارتحت دلوقتي حاسه علي طول ان عايزة ارجع لم بقعد بحس ان بطني في متعوره وببقي عايزه ارجع

icon 11 أبريل 2022