بنتي عمرها دلوقتي شهر ونصف وبقالها اسبوعين عندها غازات في البطن والبرا

icon 12 مايو 2017
سلام عليكم بنتي عمرها دلوقتي شهر ونصف وبقالها اسبوعين عندها غازات في البطن والبراز سائل نوعا ما وفيه مخاط مع العلم هيا بترضع طبيعي وبتاخد فورميلا مره او مرتين في اليوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
خذيها لطبيب الاطفال فورا اذ لا يمكن انتظار اسبوعين على اسهال طفل رضيع يجب تعويض كل ما يخسره الطفل والى اجراء الفحوصات اللازمة لمعرفة سبب ذلك وعلاجه