تم عمل منظار معده واخذ عينه وطلع التهاب مزمن بسبب الميكروب الحلزوني اخذت تريو كلار لمده اسبوع وحاليا. مكمل ع ايتوماش والستيك وزوركال ٤٠ علما بان ع ارتجاع مري بس لسه بحس باعراض

icon 11 يونيو 2017
تم عمل منظار معده واخذ عينه وطلع التهاب مزمن بسبب الميكروب الحلزوني اخذت تريو كلار لمده اسبوع وحاليا. مكمل ع ايتوماش والستيك وزوركال ٤٠ علما بان ع ارتجاع مري بس لسه بحس باعراض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
انتظر انتهاء العلاج