دائما اشاهد في البراز ديدان بيضاء تتحرك مااسم هذه الديدان وماعلاجها علماً انا دائما اعاني من نقص في نسبة الدم

icon 24 نوفمبر 2015
دائما اشاهد في البراز ديدان بيضاء تتحرك مااسم هذه الديدان وماعلاجها علماً انا دائما اعاني من نقص في نسبة الدم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد نجيب عبدالله
الجهاز الهضمي والكبد
غالبا ديدان دبوسية او انكلستوما برجاء عمل تحليل براز مع اخذ العلاج المناسب لدورتين يفصل بينهما اسبوعين بالإضافة لتناول نفس العلاج لكافة المخالطين لمرة واحدة لتجنب تكرار نفس العدوى

تعليقات الزائرين

زائر زائر

خدت جرعت ديدان اول مخدتها لاحظ ظهور الديدان بيضاء بغرازه في البراز ينفع اخد الجرعه التانيه بكره المفروض يكون بينهم اربع تيام بس انا لسه تعبانه جداا وهل سبب نزوالها العلاج ؟وشكرا جدااا

icon 4 سبتمبر 2022