دلوقت انا اعنى من التهاب شديد فى المعدة وارتجاع المرئ الادويةالمكتوبه ليبراكس وجانتوليف وهيلسك ومش حاسة بتحسن فى ارتجاع المرئ من الممكن ان اخدcontroloc 20 علمااخدته من قبل

icon 13 يوليو 2015
دلوقت انا اعنى من التهاب شديد فى المعدة وارتجاع المرئ الادويةالمكتوبه ليبراكس وجانتوليف وهيلسك ومش حاسة بتحسن فى ارتجاع المرئ من الممكن ان اخدcontroloc 20 علمااخدته من قبل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم مرقص
جراحة عامة
طبعا ممكن ان تأخذيه مرة ثانية. ولكن علاج الارتجاع يكون بعدة امور مثل تغيير نظام الغذاء والوزن. ولكن اذا كانت كل هذه الامور لم تفيد فيجب التفكير في حل اخر.