طفل ابتلع دبوس ورق #الكباسه ونزل في البراز تانى يوم لاحظت دم خفيف في برازة واختفى لمده يوم ثم لاحظته مرة اخرى علي ورق الحمام هل ممكن يكون من الدبوس او بسبب بوليب او ورم

icon 1 يناير 2016
طفل ابتلع دبوس ورق #الكباسه ونزل في البراز تانى يوم لاحظت دم خفيف في برازة واختفى لمده يوم ثم لاحظته مرة اخرى علي ورق الحمام هل ممكن يكون من الدبوس او بسبب بوليب او ورم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يمكن ان يكون من الدبوس لذا من الضروري ان يتم فحصه من قبل الطبيب لانه ربما يبكون الجرح الذي سببه الدبوس في المخرج نفسه