علي طول في فمي التهابات واشتباه ارتجاع وحاولت كتير في اللي يقول حموضه

icon 6 مايو 2015
علي طول في فمي التهابات واشتباه ارتجاع وحاولت كتير اعرف في اللي يقول حموضه وفيه يقول لازم منظار هل ده صحيح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شريف دبور
الجهاز الهضمي والكبد
ان الالتهاب في الفم المستمر يعني ان هناك شيء يسبب هذا الالتهاب. ممكن ان يكون بسبب التهاب اللوزتين المزمن , و ان قالو لك انه حموضة , فيجب ان تشعر بالحموضة , و انصحك بعدم الاستفسار من الأصدقاء بل زيارة الطبيب. انصحك بزيارة طبيب انف اذن حنجرة .