عمر لسان بقى اصفر ماعدا مقدمة اللسان و من فترة تقريبا قبل رمضان كان عن

icon 20 يوليو 2015
عمر 17 عام لسان بقى اصفر ماعدا مقدمة اللسان و من فترة تقريبا قبل رمضان كان عندى وجع فى البطن وذهبت للطبيب وقالى التهاب فى المعدة و قبل هذا كان عندى التهاب جيوب انفية ايه سبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سامي ذكي
الجهاز الهضمي والكبد
الأعياء العام الناتج من المرض و ضعفاشهية الأكل ممكن يؤدي لذلك