عمرها ١٢ غصب عنها تنزل على نفسها غائط وهي مش قصدها فجاة كدة مش بتقدر ت

icon 19 ديسمبر 2015
اختي عمرها ١٢ سنة غصب عنها تنزل على نفسها غائط وهي مش قصدها فجأة كدة مش بتقدر تتمالك نفسها عشان تروح الحمام ما السبب؟ وما الحل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي عبدالرحيم الابراهيم
طب الاسرة
اعمل لها تحليل براز ومزرعة للبراز بعض انواع من الديدان قد تؤدي الي هذه الاعراض لعدم سيطرتها علي الحركة الحلزونية لبعض الديدان
الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
ممكن يكون مشكلة تحتاج الى تمرين سلوكي عن مختص سلوكيات او متابعة اخصائي الجراحة للتأكد من عدم وجود اي مشكلة في فتحة الشرج ... وبناء عليه نبدأ في وضع طرق العلاج وفقا للتشخيص