عملت عمليه شرخ من اسبوعين وروحت لل تاني وكتبلي علي ملين وقالي الجرح كو

icon 16 مايو 2018
عملت عمليه شرخ من اسبوعين وروحت للدكتور تاني وكتبلي علي ملين وقالي الجرح كويس بس انا لسه مكان الجرح في الم وعند التبرز وفي حاجه بيضا كده نازله انا حاسه بيها وشوفتها والم صعب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب اعادة الذهاب للطبيب الذي اجرى العملية . لا نستطيع ابداء الرأي دون رؤية المريض واجراء الفحص السريري خاصة طبيعة ما تقولي بتنها نازلة يجب الحفاظ على لين البراز من خلال تناول الكثير من الالياف الاكثار من شرب الماء . والمشي الذي يحرك الامعاء