عندى اتساع فى فم المعدة .... نعانى منه ليا اربعة سنوات ومعاه اعصاب معدة شبه كل يوم حتى لو واخد حبة الحموضة نحس فى الحمض فى رقبتى وعندى الم فى رقبة وعضلات الرقبة

icon 3 يونيو 2017
عندى اتساع فى فم المعدة .... نعانى منه ليا اربعة سنوات ومعاه اعصاب معدة شبه كل يوم حتى لو واخد حبة الحموضة نحس فى الحمض فى رقبتى وعندى الم فى رقبة وعضلات الرقبة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الشعباني
جراحة عامة
هنالك الحل الجراحي لترميم الفتق ومنع الارتجاع عن طريق المنظار. ننصح بمراجعة أخصائي الجراحة العامة