عندى الم فى صدرى الشمال يبدا من منتصف الصدر ويتجه للناحيه الشمال وكمان بيسمع فى ضهرى . وساعات بيعمل صعوبه فى التنفس.وكمان اﻻلم مستمر من وقت اﻻستيقاظ وحتى النوم عملت تحاليل وطلع كوليسترول .ةعملت ايكو سليمه وتمام .ممكن اعمل ايه مش مستحمل اﻻلم المتواصل

icon 16 يناير 2015
عندى الم فى صدرى الشمال يبدا من منتصف الصدر ويتجه للناحيه الشمال وكمان بيسمع فى ضهرى . وساعات بيعمل صعوبه فى التنفس.وكمان اﻻلم مستمر من وقت اﻻستيقاظ وحتى النوم عملت تحاليل وطلع كوليسترول .ةعملت ايكو سليمه وتمام .ممكن اعمل ايه مش مستحمل اﻻلم المتواصل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عزت احمد
طوارىء
اخي الكريم يضل مراجعة طبيب قلبية لاجراء تخطيط قلب وصورة صدر الالم الصدري يجب معاملته بشكل حذر جدا