الجيزة مركز البدرشين

icon 10 نوفمبر 2019
عندى برد شديد فى المعدة واسهال كل شوية بعطس بس الاسهال مش بيبطل بقاله 4 ايام وباخد انتينال بس باكل عادى وكمان لسانى عليه طبقة صفرة من ساعة الاسهال ما بدأ مش عارفة اخد دوا ايه

إجابات الأطباء على السؤال

اولا سوائل بكثرة لتعويض المفقود ثانيا تناول دواء انتيال قرصين اول مره ثم قرص بعد كل اسهال وفيسرالجين ضد التقلص قرص ٣ مرات .. الغذاء سوائل وغذاء خفيف لتعويض البوتاسيوم وزبادي خالى الدسم للبرد بنادول قرصين كل ١٢ ساعة وتلفاست اقراص ١٢٠ قرص كل مساء.. والطبقة الصفراء علي اللسان هي التهاي فطرى به تناولي Faltering oral grp inمرتين يوميا

د. عادل راجى
باطنية

اولا سوائل بكثرة لتعويض المفقود ثانيا تناول دواء انتيال قرصين اول مره ثم قرص بعد كل اسهال وفيسرالجين ضد التقلص قرص ٣ مرات .. الغذاء سوائل وغذاء خفيف لتعويض البوتاسيوم وزبادي خالى الدسم للبرد بنادول قرصين كل ١٢ ساعة وتلفاست اقراص ١٢٠ قرص كل مساء.. والطبقة الصفراء علي اللسان هي التهاي فطرى به تناولي Faltering oral grp inمرتين يوميا