عندي الام شديدة وحرقان ونغز عند التبرز ودخول الحمام كل يوم يمنع التائام الجروح حول فتحة الشرج اخدت علاج كتبر برشام ومرهم ولبوس وبقالي شهرين ونص ومخفتش مع مراعاة اني جالي الالا

icon 2 أغسطس 2017
عندي الام شديدة وحرقان ونغز عند التبرز ودخول الحمام كل يوم يمنع التائام الجروح حول فتحة الشرج اخدت علاج كتبر برشام ومرهم ولبوس وبقالي شهرين ونص ومخفتش مع مراعاة اني جالي الالا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جابر بدران
الجهاز الهضمي والكبد
يجب مراجعة طبيب جراحة لوصف العلاج اللازم