عندي التهاب في جدار المعده وعملت منظار وعينه طلعت الجرثومه سالب وباخد داونوبرازول من شهر مش جايب نتيجة الالم تاعبني فوق السره . اعمل ايه وهل ابدل العلاج

icon 24 يناير 2018
عندي التهاب في جدار المعده وعملت منظار وعينه طلعت الجرثومه سالب وباخد داونوبرازول من شهر مش جايب نتيجة الالم تاعبني فوق السره . اعمل ايه وهل ابدل العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
علاج الجرثومة الحلزونية هو علاج ثلاثي والدانوبرازول هو احد هذه الاوية الثلاثة ، وتحتاج الى كلاريثرومايسين وفلاجيل راجع طبيب جهاز هضمي لاخذ العلاج المناسب بالتفصيل