الم حاد في فتحة الشرج

icon 9 أبريل 2020
عندي إمساك وبعد كده لما اجي اعمل حمام بحس بألم جامد في فتحة الشرج وممكن بعد الألم ده يجيلي إسهال وبرضه الألم موجود

إجابات الأطباء على السؤال

‏هذه الاعراض كلها من الإمساك لانه الإمساك نفسه يسبب جرح في المستقيم وبنزل ولكن لم تذكر كل مرة بنزل دم ؟

د. عبد الفتاح رمضان محمد الاغا
باطنية

‏هذه الاعراض كلها من الإمساك لانه الإمساك نفسه يسبب جرح في المستقيم وبنزل ولكن لم تذكر كل مرة بنزل دم ؟