عندي حكة مفرطة في جسمي كله ودهبت عند وعملت تشخيص وقالي انه عندي حصى ال

icon 3 نوفمبر 2017
دكتور عندي حكة مفرطة في جسمي كله ودهبت عند دكتور وعملت تشخيص وقالي انه عندي حصى المرارة لازم نستأصلها هيا السبب في الحكة لي عندك وعملت العملية من 23 يوم ولكن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د نزيه نخلة
الجهاز الهضمي والكبد
حصوات المرارة تسبب الحكة فقط في حال تسكيرها لقنوات العصارة الصفراوية. و لكن يوجد بعض اامراض الكبد و مسالك العصارة الصفراوية التي تسبب الحكة. الفحص الدقيق ضروري للتوصل الى التشخيص السليم