عندي مشاكل في المعده عملت منظار التشخيص ارتجاع والتهاب في المعده استخد

icon 11 ديسمبر 2014
السلام عليكم . عندي مشاكل في المعده عملت منظار. التشخيص ارتجاع والتهاب في المعده. استخدمت علاج بنتابرازول ٤٠مل لمده سته شهور وبعدها باريت ٢٠لمده سنتين استخدمه الى الان بوصف من دكتور جهاز هضمي فيه تحسن لكن لازال هناك الم هل ماهو الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد جميل قرقش
الجهاز الهضمي والكبد
اما ان تبقى عاى الدواء او تلجاء الى عملية جراحية