عندي مشكلة من فترة في انتفاخ البطن والم مصاحب للانتفاخ والاحساس بارهاق وعياء في الرجلين وظهري مشدود وصوت في بطني وعدم الاحساس بالجوع الحالة بتروح يوم او يومين وترجع ثاني

icon 27 سبتمبر 2015
عندي مشكلة من فترة في انتفاخ البطن والم مصاحب للانتفاخ والاحساس بارهاق وعياء في الرجلين وظهري مشدود وصوت في بطني وعدم الاحساس بالجوع الحالة بتروح يوم او يومين وترجع ثاني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود الشيخ
الجهاز الهضمي والكبد
من الممكن انك تعاني من القولون العصبي و بحاجه لبعض فحوصات الدم