عندي ميكروب حلزوني ووزني بيقل جامد ما هي الخطوات المطلوبه اني اعملها ا

icon 21 يونيو 2017
السلام عليكم. عندي ميكروب حلزوني. ووزني بيقل جامد ما هي الخطوات المطلوبه اني اعملها. انا حاليا باخذ علاج تريو كلار فياريت. حضرتكم تفهموني المطلوب اعمله عشان نقص الوزن ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د نزيه نخلة
الجهاز الهضمي والكبد
يجب اجراء بعض الفحوصات مثل تحليل الدم و تنظير المعدة و القولون و غيرها