غثيان وقيئ و ألم في المفاصل؟ ؟

icon 17 أبريل 2016
غثيان وقيئ و ألم في المفاصل؟ ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اخي الكريم سؤالك هذا مختصر ولا يعطينا اي معلومة واضحة عن ما تعاني منه لذا من الضروري ان توضح بسؤالك تفاصيل كل عارض ومدته الخ

تعليقات الزائرين

زائر زائر

وجع جسم كامل مع بروده الجسم داخلي ولعيه النفس ما السبب صرلي يومين

icon 22 ديسمبر 2021
زائر زائر

اشعر بألم في رجلي وأيدي واحساس بالغثيان وألم في الراس والمعده ما السبب؟؟

icon 6 فبراير 2022
Shimaa Ahmed Shimaa Ahmed

قئ واسهال ومغص ف البطن والام فى الضهر والمفاصل لما بحاول ارجع مش بعرف ارجع مجرد مايه بس وبطني زي ما يكون سكاكين بتقطع فيها ومفاصلي كلها زي ما يكون رطوبه

icon 3 يناير 2023