فجاة واحدة يجيلى كتمة فى النفس اخذ الهواء ولا اخرجة الموضوع دة كان بيج

icon 10 أكتوبر 2012
السلام عليكم فجأة واحدة يجيلى كتمة فى النفس اخذ الهواء ولااعرف اخرجة الموضوع دة كان بيجيلى ممكن كل شهر مرة الحين يوميا عملت اشاعة ايكو على القلب وكشفت على الصدر واخذعلاج (زنتاك+موتليم+بانتزول+طارد للغازات) والموضوع يتكرر بعد الاكل بساعتين احس بمعدة مليانة وخصوصا عند فم المعدة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ضيق النفس وخاصة صعوبة في اخراجه هو من عوارض الربو ولهذا يجب مراجعة اختصاصي امراض صدرية للتأكد من وجود او عدم وجود ربو من ناحية جهازك الهضمي اتمنى ان تجري فحص الجرثومة الحلزونية ( هليكوبكتر بيلوري )