كان عندي تسمم وبعد يومين استفرغتا ومرة يوم عادي واليوم البعدو استفرغتا تاني قبلهو كانت بطني منفوخه وبمجرد م استفرغ بطني بترجع تاني دا معناه ايش

icon 25 أغسطس 2016
كان عندي تسمم وبعد يومين استفرغتا ومرة يوم عادي واليوم البعدو استفرغتا تاني قبلهو كانت بطني منفوخه وبمجرد م استفرغ بطني بترجع تاني دا معناه ايش

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
لم تذكري لي هل تأكد التشخيص بأنه تسمم وهل تم اخذ العلاج وما هو وكم مرة تم الاستفراغ او فقط مرتين ومنذ متى اخر مرة تم الاستفراغ بها ؟؟؟ السؤال غير واضح وغير مفصل