كل وانتم طيبين بشعر بعد ما الكل اللحوم تحديداا بتقصات فى معدتى وتعب لم

icon 26 سبتمبر 2015
كل سنة وانتم طيبين بشعر بعد ما الكل اللحوم تحديداا. بتقصات فى معدتى وتعب لمدة 3 ايام وغازات.واشعر ان لها رائحة التوابل.. اية الحل انى ميحصليش غازات ابداا. وانا مش اكيلة لحمة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صلاح فوزي احمد قنديل
باطنية
التقليل من الاكلات التي تاخذ وقت طويل في الهضم عندك كالحوم والبقوليات مثل الول والعدس والاكثار من تناول خضروات وفواكه وزبادي واخذ بعض الادويه التي تساعد الهضم مثل دايجستين وادويه تقلل حموضه المعده وادويه تحسن من حركه المعده والقولون