كنت بعاني من جرثومة المعده من عامين اخدت العلاج مؤخرا وما مشيت للفحص للتاكد من انها انتهت او لا بس حسيت ان الالم خف جدا بس احس بالالم في الstressاحب اعرف ممكن تكون عملت مضاعفات

icon 7 سبتمبر 2018
كنت بعاني من جرثومة المعده من عامين اخدت العلاج مؤخرا وما مشيت للفحص للتاكد من انها انتهت او لا بس حسيت ان الالم خف جدا بس احس بالالم في الstressاحب اعرف ممكن تكون عملت مضاعفات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
من الافضل اجراء الفحص للتأكد . ولكن الفحص الان بعد العلاج من الافضل ان يكون بالنفس