لدى التهاب مزمن بالمعده وارتجاع من سنتين اخدت علاج كونتروللك وفاركوتيليم شهرين وتحسنت وبعد ايقافه رجعت الاعراض فاخدت جاستروزول لمده شهر ونصف ولم اتحسن واخدت بنتازول فما العلاج

icon 20 أبريل 2015
لدى التهاب مزمن بالمعده وارتجاع من سنتين اخدت علاج كونتروللك وفاركوتيليم شهرين وتحسنت وبعد ايقافه رجعت الاعراض فاخدت جاستروزول لمده شهر ونصف ولم اتحسن واخدت بنتازول فما العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ارجو اجراء فحص الجرثومة الحلزونية واعلامي بالنتيجة