لو سمحت انا عنده اربع شهور يعد ثلاث ايام من غير ما يعمل براز وبعدين اخ

icon 4 أغسطس 2015
لو سمحت انا ابني عنده اربع شهور يعد ثلاث ايام من غير ما يعمل براز وبعدين اخر اليوم الثالث يعمل اسهال كثير علما انو مكنش كده خالص كنت اغيرله مرتين باليوم براز ممكن اعرف السبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سامي ذكي
الجهاز الهضمي والكبد
تجمع البراز عدة ايام ثم يعمل اسهال يجعلنا نفضل ان نعمل اشعة مع استخام الباريموم كحقنة شرجية و بعض الفحوصات للأطمئنان على حركية فتحة الشرج رجعي طبيبك و اعرضى عليه الفكرة و ان شاء الله سيفيدك