لو سمحت انا كنت كشفت من كام شهر وكان عندي التهاب ف الاثنى عشر واميبا وكنت بحس بوجع كده ف اول معدتي ولما اصحي ببقى جعان جدا انا حاليا بحس نفس الاعراض هل الالتهاب رجع واعمل ايه؟

icon 5 يناير 2016
لو سمحت انا كنت كشفت من كام شهر وكان عندي التهاب ف الاثنى عشر واميبا وكنت بحس بوجع كده ف اول معدتي ولما اصحي ببقى جعان جدا انا حاليا بحس نفس الاعراض هل الالتهاب رجع واعمل ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
ان ما خذت لها علاج فهي باقية --وان كانت بعد العلاج فعاود تحليل البراز للاميبا والطفيليات