لو سمحت عند حرقان في المعدة واي حاجه باكلها بتعملي انتفاخ شديد مع العل

icon 22 مارس 2017
السلام عليكم لو سمحت عند حرقان في المعدة واي حاجه باكلها بتعملي انتفاخ شديد مع العلم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اولا ارجو منك اجراء فحص الجرثومة الحلزونية H. Pylori واعلمني بالنتيجة بالاضافة ارجو ان لا تأكل قبل النوم مباشرة اي حاول تناول طعام خفيف جدا والنوم بعد ذلك ب 3 ساعات وابتعد عن التوابل والصلصات الحارة والحلويات واكثر من اكل الخضار والفاكهة