لو سمحت يا بقالى اسبوعين عندى اسهال ووجع ف معدتى فظيع ولما باكل بتعب و

icon 2 يوليو 2017
لو سمحت ارجو يا دكتور بقالى اسبوعين عندى اسهال ووجع ف معدتى فظيع ولما باكل بتعب ومعدتى بحس انها بتتقطع اخدت انتينال ومحستش باى تحسن ولاحظت ان الاسهال لونه كان اصفر ودلوقتى اسود

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د نزيه نخلة
الجهاز الهضمي والكبد
انصح بالتوجه فورا الى الطبيب الأخصائي. وجود براز اسود يدل على احتمالية نزيف داخلي من قرحة المعدة مثلا او غيؤها ( الا اذا كنت تستخدمي اظوية تحتوي على الحديد او الفحم).