لو سمحت يا دوكتور انا بعاني من التيفود وعندي التهاب في جدار الامعاء وكشفت ومفيش نتيجه واي اكل بيتعبني حتي الاكل الخفيف بقي يتعبني وموش عارفه اعمل اي

icon 29 يوليو 2018
لو سمحت يا دوكتور انا بعاني من التيفود وعندي التهاب في جدار الامعاء وكشفت ومفيش نتيجه واي اكل بيتعبني حتي الاكل الخفيف بقي يتعبني وموش عارفه اعمل اي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ما المقصود لا يوجد نتيجة عند الكشف .؟ هل تشخيص التيفود اكيد ومن اجرى هءا التأكيد . منذ متى . وهل تم العلاج نحتاج لاجوبة على ذلك من ناحية تعب الامعاء . ارجو التوضيح هل هو الم . هل هناك حرقة الخ