لو سمحتم أنا دايما بحس بحاجه زى نبض قلب كده فى تحت الحجاب الحاجز فى النص كده فى الجزء العلوى من المعده و الموضوع ده عندى باقله 4 شهور ومش عارف اعمل ايه وقلقان جدا

icon 16 ديسمبر 2015
لو سمحتم أنا دايما بحس بحاجه زى نبض قلب كده فى تحت الحجاب الحاجز فى النص كده فى الجزء العلوى من المعده و الموضوع ده عندى باقله 4 شهور ومش عارف اعمل ايه وقلقان جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوسن خميس عبده
الجهاز الهضمي والكبد
اذا كنت نحيف فهذا عادي جدا لان هذا نبض الشريان الابهر اكبر شريان بالجسم و هذا شكوى شائعة للمرضى ...
الدكتور طارق لطفي على
باطنية
هذا نبض الشريان الاورطى و لا داعى للقلق انت بتشعر به بسبب القلق