لو سمحتو انا عندى التهابات بواسير خارجية وتعبت اوى واستعملت مرهم دوكسي

icon 30 ديسمبر 2015
السلام عليكم لو سمحتو انا عندى التهابات بواسير خارجية وتعبت اوى واستعملت مرهم دوكسيبروكت معملش نتيجة ياريت تقولولى على احسن مرهم يزيل الالتهابات نهائيا وجزاكم الله خير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شريف دبور
الجهاز الهضمي والكبد
ارجو منك استشارة طبيبك بخصوص أخذ حبوب من مجموعة venotonic بالإضافة إلى المرهم.