ما سبب الشعور بالضغط ف الحوض وع المهبل والشرج حيث اننى اشعر بثقل ف الحوض يمتد للشرج والمهبل

icon 26 فبراير 2017
ما سبب الشعور بالضغط ف الحوض وع المهبل والشرج حيث اننى اشعر بثقل ف الحوض يمتد للشرج والمهبل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب مراجعة الطبيب للفحص السريري وفحص البول وذلك للتوصل الى السبب وعلاجه من المحتمل وجود التهاب في البول او التهابات نسائية وهي التي تسبب الام الحوض لذا من الضروري معرفة التشخيص لوضع العلاج المناسب

تعليقات الزائرين

جميله  محمد جميله محمد

انا خدت دوا اجهاض وبعدها كنت روحت لدكتور قال ان عندي تجمع دموي وبعدها بفتره النزيف توقف بس من بعدها ديما حاسه بوجع ف الرحم وبحاجه تقيله وانتفاخ البطن وديما احساس ان في حاجه هتنزل مني ضخمه ومحرجه اروح لدكتور تاني لان لما روحت عرف اني كنت واخده دوا ف ياريت حد يساعدني

icon 5 يونيو 2022