ماهو العلاج الافضل للقولون فى حال نتيجه الكالبروتكتين mg وهل هى حاله م

icon 24 سبتمبر 2017
ماهو العلاج الافضل للقولون فى حال نتيجه الكالبروتكتين 80mg وهل هى حاله مزمنه ام عارضه فقط وماهى الاغذيه المفروض تجنبها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
الكالبروكتين ليس مرضا بذاته وانما تحليل يستفاد منه لمعرفة مدى التهاب الامعاء. ولا يبدو هنا مرتفعا بما يوجب التدخل. السؤال هنا هي شكوى المريض وقصته مع المرض ان وجد غائبة. اما سؤال الاغذية الصحية فانظر الموقع بالخصوص.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ما هو علاج ارتفاع نسبه الكالبروتكتين الي ٢٣١ ؟ وهل ده معناه الأصابه بألتهابات التقرحيه ولا مش شرط؟

icon 16 مايو 2022