هل من الممكن تنتقل فيرس سى c عن طريق السرير بتاع المريض ام لا ؟يعنى لو نمت فى سرير شخص مريض بالفيرس هل ينتقل الفيرس

icon 11 ديسمبر 2014
هل من الممكن تنتقل فيرس سى c عن طريق السرير بتاع المريض ام لا ؟يعنى لو نمت فى سرير شخص مريض بالفيرس هل ينتقل الفيرس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
الفيروس سي ينتقل عن طريق الدم ومشتقاته وعن طريق الممارسة الجنسية..ولاينتقل عن طريق بياضات السرير.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

هل ينتقل التهاب الكبد سي عن طريق الاكل من طبق واحد او الشرب من كوب واحد

icon 14 يناير 2023