وجع فى اعلى البطن من الناحية اليمين

icon 20 نوفمبر 2019
وجع فى اعلى البطن جاى على اليمين شوية ساعات كمان قبل منام بحس بية عايز اعرف دة قولون ولا مرارة ولا معدة

إجابات الأطباء على السؤال

ممكن يكون التهاب او حصو بالمرارة واحيانا اقا يكون التهاب بالقولون بهذه المنطقة او كبد محتاجين نعرف باقي الاعراض مثل حرارة قيء غثيان غازات امساك او اسهال كي تتضح النشخيصات اكثر..

د. عادل راجى
باطنية

ممكن يكون التهاب او حصو بالمرارة واحيانا اقا يكون التهاب بالقولون بهذه المنطقة او كبد محتاجين نعرف باقي الاعراض مثل حرارة قيء غثيان غازات امساك او اسهال كي تتضح النشخيصات اكثر..