١٧ عندي كحة غريبة فجاةباحس ان فيه اشي واقف في حلقي ومش مخليني اتنفس وك

icon 17 مايو 2016
عمري١٧ سنةعندي كحة غريبة فجاةباحس ان فيه اشي واقف في حلقي ومش مخليني اتنفس،وكل ما اتنفس اكح،بتبدا كانها زي الشرقة،بشرب ماي وما بتهدى،وفجاة من فترة٥ الى ١٥ دقيقة تقف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
عليك بزيارة الطبيب ا يجب المعاينة لمعرفة السبب ربما التهاب في اللوز او في الحلق ولهذا يجب ان ترى الطبيب لتحديد التشخيص ومعرفة السبب اذا كان فيروس او بكتيريا لاخذ العلاج المناسب